Zistite, čo PRX-T33 naozaj je! Redakcia Beauty HUB vám prezradí všetko o inovatívnom mechanizme na aktiváciu procesov regenerácie a stimulácie pokožky!

Mnohí nazývajú PRX T-33 peeling, ale nie je to úplne pravda. Ide skôr o dermálny stimulátor vnútorných vrstiev kože, ktorý nepoškodzuje vonkajšiu (epidermis). PRX T-33 je všestranný produkt vhodný pre pacientov všetkých vekových kategórií a pohlaví.

PRX-T33 je inovatívny mechanizmus na aktiváciu regeneračných a stimulačných procesov pokožky. PRX-terapia je celosezónna salónna procedúra, ktorú môže vykonávať iba kozmetológ.

Indikácie pre postup

Ako prebieha PRVÝ postup

Po čistiacich manipuláciách špecialista aplikuje produkt vo vrstvách a zónach a vtiera ho do pokožky tváre. Aktívne trenie s určitou prítlačnou silou 2 kg. Pole týchto manipulácií vás umyje a na celú tvár nanesie výživný krém WiQo. V tomto prípade možno postup považovať za ukončený.

Dôležité!
1. Odborník je povinný vykonať zákrok v rukaviciach NITRIL. Latexové a vinylové rukavice zničia vzorec lieku a zázrak sa nestane!
2. Po zákroku je kozmetička povinná dať vám doma dve vrecká zadarmo:
– WiQo spevňujúci pleťový fluid;
– WiQo výživný a hydratačný krém.

Deň po PRX terapii pocítite miernu suchosť a napnutie pokožky. Sasha z WiQo zachráni situáciu.

Ako prebieha DRUHÁ a následná PRX terapia?

Druhá a všetky nasledujúce procedúry PRX terapie sa zvyčajne vykonávajú pomocou mezoscootera.

Mesoscooter v kombinácii s PRX-T33 zvyšuje účinok procedúry. Výrazne sa totiž zvyšuje penetrácia liečiva do dermálnych vrstiev (do kože).

Mesoscooter je ľahko použiteľný prístroj na starostlivosť o pleť založený na princípoch mikroihličkovej terapie. Mesoscooter vytvára v koži tisíce mikroskopických kanálikov, vďaka čomu sa dosiahne prienik viac ako 80 % liečiva.

 

Aký je postup

Dôležité!

Po „zrolovaní“ mezoscootra by ste na tvári nemali vidieť krv. V zriedkavých prípadoch je povolené minimálne množstvo krvavej rosy. Držte v rukách zrkadlo a sledujte proces PRX terapie pomocou mezoscootera.

Ak na tvári vidíte rieky krvi, vo väčšine prípadov to znamená porušenie protokolu pre postup.

Po prvej PRX terapii okamžite zaznamenáte pozitívne zmeny v podobe zlepšenej textúry pokožky tváre, bude ľahšia, hladšia a uhladenejšia ako porcelánová bábika. A po procedúre svoju pokožku vôbec nespoznáte, bude z nej vyžarovať žiara mladosti, sviežosti a zdravia.

Kurz PRX-terapie pozostáva zo 4-6 procedúr.